Reviews

Long time visitors or first time explorer, discover here their reviews
certified authentic by Guest App and Trip Advisor.

Camping Les Fontaines - Ciela Village

8.6 / 10

Note moyenne sur 484 Avis

9 /10

Hij is prachtig en schoon
Hij is rustig en een vriendelijke ontvangst .hij ligt in een mooie omgeving. En alles zag er verzorgd uit. De eigenaren zijn behulpzaam. De supermarkt is ook vlakbij.. perfect. (Voir plus...)
Hij is prachtig en schoon
Hij is rustig en een vriendelijke ontvangst .hij ligt in een mooie omgeving. En alles zag er verzorgd uit. De eigenaren zijn behulpzaam. De supermarkt is ook vlakbij.. perfect. (Voir moins...)
Guestapp Seal -
07 juillet 2019
- - Flag

9 /10

Relaxing holiday (almost)
When quiet the campsite is a peaceful relaxing holiday. Sanitation blocks are well maintained. But the increase of people using the cabins impacts on traditional campers, with noisy groups & a lack ... (Voir plus...)
Relaxing holiday (almost)
When quiet the campsite is a peaceful relaxing holiday. Sanitation blocks are well maintained. But the increase of people using the cabins impacts on traditional campers, with noisy groups & a lack of respect for other campers. There is an issue of cars going round the wrong way & a lack of clear signage doesn’t help. Also, the open bins around the dishes area does attract stray dogs & cats. Overall, a lovely campsite, but for us we will definitely be coming out of season (Voir moins...)
Guestapp Seal -
06 juillet 2019
- - Flag

8 /10

Jullie adverteren met gratis WiFi, jammer dat dit een o zo slechte verbinding geef, geeft veel ergernis en is goed waardeloos. Via mijn eigen I Phone en koppelen naar mijn I pad was geen enkel probl... (Voir plus...)
Jullie adverteren met gratis WiFi, jammer dat dit een o zo slechte verbinding geef, geeft veel ergernis en is goed waardeloos. Via mijn eigen I Phone en koppelen naar mijn I pad was geen enkel probleem, alleen verbruikt dit wel veel data. Snap er niets van dat dit in Frankrijk zo een probleem geeft, jullie lopen jaren achter met de huidige techniek. Adviseer om niet meer te vermelden dat er Wifi is over de hele camping, klopt echt niet. (Voir moins...)
Guestapp Seal -
05 juillet 2019
- - Flag

8 /10

Prachtige camping
Keurig verzorgd. Kwalitatief goed eten in restaurant voor een hele redelijke prijs. Sanitair mooi schoon. Ov eral op de camping heel vriendelijk en servicegericht personeel en een heerlijk zwembad. Er... (Voir plus...)
Prachtige camping
Keurig verzorgd. Kwalitatief goed eten in restaurant voor een hele redelijke prijs. Sanitair mooi schoon. Ov eral op de camping heel vriendelijk en servicegericht personeel en een heerlijk zwembad. Er zijn 2 minpuntjes: de douches zijn heel erg warm en zowel het baget als complet/cereal brood zijn volgens ons NIET vers. Met name complet/cereal breekt gewoon af tijdens het snijden. (Voir moins...)
Guestapp Seal -
30 juin 2019
- - Flag

9 /10

Geweldig!
Een geweldige mooie en schone camping. Mooie plaatsen en heel schoon sanitair. Zeer vriendelijke receptiemedewerkers. Een aanrader en zeker een camping om terug te komen. (Voir plus...)
Geweldig!
Een geweldige mooie en schone camping. Mooie plaatsen en heel schoon sanitair. Zeer vriendelijke receptiemedewerkers. Een aanrader en zeker een camping om terug te komen. (Voir moins...)
Guestapp Seal -
30 juin 2019
- - Flag

8 /10

Een nieuw team met goede inzet
We komen al 6 jaar op deze camping en dit jaar is er een nieuwe eigenaar (Ciela Village) en een heel nieuw team van medewerkers (op de kok na). Goede inzet en gericht op het helpen van de bezoekers. ... (Voir plus...)
Een nieuw team met goede inzet
We komen al 6 jaar op deze camping en dit jaar is er een nieuwe eigenaar (Ciela Village) en een heel nieuw team van medewerkers (op de kok na). Goede inzet en gericht op het helpen van de bezoekers. Niet alles liep nog even vlekkeloos en dat roept wel eens wat wrevel op. Gelet op het enthousiasme vooral van Andrea DAGUANNO zal dit wel goed komen. Het restaurant vraagt net als het terras nog wel wat aandacht. (Voir moins...)
Guestapp Seal -
27 juin 2019
- - Flag

8 /10

Prima geregeld bij aan komst ,álles duidelijk uit gelegd (Voir plus...)
Prima geregeld bij aan komst ,álles duidelijk uit gelegd (Voir moins...)
Guestapp Seal -
27 juin 2019
- - Flag

9 /10

Fantastische camping
Ontvangst, onderhoud, schoonmaak, zwembad, alles super en vriendelijke mensen! (Voir plus...)
Fantastische camping
Ontvangst, onderhoud, schoonmaak, zwembad, alles super en vriendelijke mensen! (Voir moins...)
Guestapp Seal -
27 juin 2019
- - Flag

4 /10

Mijdt de eerste plaatsen
Op de eerste plaatsen is veel overlast van geluid; personeel bij keuken restaurant; glasbak waar tot laatin de avond glas wordt ingegooid; vlakbij chemisch toilet( enz enz! (Voir plus...)
Mijdt de eerste plaatsen
Op de eerste plaatsen is veel overlast van geluid; personeel bij keuken restaurant; glasbak waar tot laatin de avond glas wordt ingegooid; vlakbij chemisch toilet( enz enz! (Voir moins...)
Guestapp Seal -
26 juin 2019
- - Flag

9 /10

VERBLIJF 14 /4 TOT 22/6
Wij komen al jaren op de camping , wij wisten niets van de verkoop van de camping , in het voorjaar was er lang geen verlichting s'avonds op de camping en weinig of geen controle op het toilet papier... (Voir plus...)
VERBLIJF 14 /4 TOT 22/6
Wij komen al jaren op de camping , wij wisten niets van de verkoop van de camping , in het voorjaar was er lang geen verlichting s'avonds op de camping en weinig of geen controle op het toilet papier , met als gevolg meermaals was papier op . Maar op de korte tijd na de overname viel alles goed mee proficiat . Het blijft een zeer goede camping alleen moet er wat meer zorg gedragen worden in het zwembad , de muren waren groen aan het worden , dit moet opgevolgd worden!!! Wij zijn zeer tevreden klanten en komen volgend jaar zeker terug , groeten Harry en Annita (Voir moins...)
Guestapp Seal -
24 juin 2019
- - Flag

7 /10

Mooie camping met mooi zwembad, alleen is er op het nieuwere gedeelte van de camping veel te weinig schaduw. (Voir plus...)
Mooie camping met mooi zwembad, alleen is er op het nieuwere gedeelte van de camping veel te weinig schaduw. (Voir moins...)
Guestapp Seal -
24 juin 2019
- - Flag

9 /10

In een woord , geweldig. Wij hebben het reuze naar ons zin gehad op deze camping. Er ontbrak ons aan niets. Alleen de WiFi verbinding mag wel wat beter. (Voir plus...)
In een woord , geweldig. Wij hebben het reuze naar ons zin gehad op deze camping. Er ontbrak ons aan niets. Alleen de WiFi verbinding mag wel wat beter. (Voir moins...)
Guestapp Seal -
20 juin 2019
- - Flag

9 /10

Fijne voorseizoen vakantie gehad.
Fijne rustige camping, grote plaatsen (comfort) heerlijk zwembad. Prima verblijf gehad in de “senioren vakantie “ periode. Alle toeristische bezoek doelen zijn makkelijk te bereiken. We gaan ze... (Voir plus...)
Fijne voorseizoen vakantie gehad.
Fijne rustige camping, grote plaatsen (comfort) heerlijk zwembad. Prima verblijf gehad in de “senioren vakantie “ periode. Alle toeristische bezoek doelen zijn makkelijk te bereiken. We gaan zeker nog een keer terug. (Voir moins...)
Guestapp Seal -
17 juin 2019
- - Flag

7 /10

Were’s the soap?
A very lovely, well looked after, small site. However, for a site of this quality we’d have expected soap in the toilet block. Why are the Urinals on full display? Take away service took an hour... (Voir plus...)
Were’s the soap?
A very lovely, well looked after, small site. However, for a site of this quality we’d have expected soap in the toilet block. Why are the Urinals on full display? Take away service took an hour, not the 30mins promised - 10% discount given as an apology. (Voir moins...)
Guestapp Seal -
17 juin 2019
- - Flag

7 /10

We hadden een plaats gereserveerd deze was reeds bezet Internet was slecht. Onderhoud staanplaats liet te wensen over snoeiwerk aan heggen en struiken was niet gedaan Sanitair was niet echt schoon dit... (Voir plus...)
We hadden een plaats gereserveerd deze was reeds bezet Internet was slecht. Onderhoud staanplaats liet te wensen over snoeiwerk aan heggen en struiken was niet gedaan Sanitair was niet echt schoon dit alles in groot contrast met de jaren daarvoor (Voir moins...)
Guestapp Seal -
15 juin 2019
- - Flag

8 /10

Super camping met geweldig uitzicht op de Mont Ventoux!
Heerlijk verblijf gehad halverwege juni. In die periode is het erg rustig wat voor een gezin met jonge kinderen ideaal is. (Voir plus...)
Super camping met geweldig uitzicht op de Mont Ventoux!
Heerlijk verblijf gehad halverwege juni. In die periode is het erg rustig wat voor een gezin met jonge kinderen ideaal is. (Voir moins...)
Guestapp Seal -
15 juin 2019
- - Flag

8 /10

heel goed
een goede camping , super sanitair, schoon , mooie grote plaatsen ,prachtig zwembad. (Voir plus...)
heel goed
een goede camping , super sanitair, schoon , mooie grote plaatsen ,prachtig zwembad. (Voir moins...)
Guestapp Seal -
14 juin 2019
- - Flag

8 /10

Prima camping
Erg nette camping, met doordachte aanleg! Nieuwe gedeelte heeft nog nauwelijks schaduw.. in het voorseizoen werd alles netjes onderhouden. (Voir plus...)
Prima camping
Erg nette camping, met doordachte aanleg! Nieuwe gedeelte heeft nog nauwelijks schaduw.. in het voorseizoen werd alles netjes onderhouden. (Voir moins...)
Guestapp Seal -
14 juin 2019
- - Flag

9 /10

Uitstekend
Er zijn veel Nederlanders. Jammer dat er geen informatie in het Nederlands is, zoals fietsroutes (Voir plus...)
Uitstekend
Er zijn veel Nederlanders. Jammer dat er geen informatie in het Nederlands is, zoals fietsroutes (Voir moins...)
Guestapp Seal -
14 juin 2019
- - Flag

8 /10

Prettig verblijf gehad op de camping Les Fontaines. in een erg mooie omgeving. Uitstekend geschikt voor het verkennen van de Provence. Aan te bevelen (Voir plus...)
Prettig verblijf gehad op de camping Les Fontaines. in een erg mooie omgeving. Uitstekend geschikt voor het verkennen van de Provence. Aan te bevelen (Voir moins...)
Guestapp Seal -
14 juin 2019
- - Flag

9 /10

Mooie en verzorgde camping
Vriendelijke ontvangst, mooie en verzorgde camping. Kwaliteit eten in restaurant kan beter. Heerlijk zwembad maar bij de trap is een leuning gewenst. Veel ouderen hebben moeite met de ongelijke trap ... (Voir plus...)
Mooie en verzorgde camping
Vriendelijke ontvangst, mooie en verzorgde camping. Kwaliteit eten in restaurant kan beter. Heerlijk zwembad maar bij de trap is een leuning gewenst. Veel ouderen hebben moeite met de ongelijke trap in het water. Staanplaatsen zijn ruim. Toiletgebouw (midden) is prima en keurig schoon. Voldoende warm water en er is een tappunt voor koud drinkwater. (Voir moins...)
Guestapp Seal -
14 juin 2019
- - Flag

8 /10

Prima
Mooie rustige camping Goed verzorgd, schone mobile homes. Aanrader (Voir plus...)
Prima
Mooie rustige camping Goed verzorgd, schone mobile homes. Aanrader (Voir moins...)
Guestapp Seal -
04 juin 2019
- - Flag

7 /10

The general staff were very good, however the manager/ director could be very intense on occasions. Need more staff in actual restaurant. Mules night was not exceptional, in fact very disappointed. ... (Voir plus...)
The general staff were very good, however the manager/ director could be very intense on occasions. Need more staff in actual restaurant. Mules night was not exceptional, in fact very disappointed. Personally would not return. (Voir moins...)
Guestapp Seal -
03 juin 2019
- - Flag

9 /10

Very friendly and very welcoming staff. Excellent facilities we were on a grande pitch.
A very good site in every way, we will return when next we visit Provence (Voir plus...)
Very friendly and very welcoming staff. Excellent facilities we were on a grande pitch.
A very good site in every way, we will return when next we visit Provence (Voir moins...)
Guestapp Seal -
31 mai 2019
- - Flag

9 /10

netjes, rustig, schoon, aardig personeel, mooi zwembad, grote plaatsen. Een aanrader! (Voir plus...)
netjes, rustig, schoon, aardig personeel, mooi zwembad, grote plaatsen. Een aanrader! (Voir moins...)
Guestapp Seal -
26 mai 2019
- - Flag

8 /10

Tevreden
Wij hadden een luxe stacaravan gehuurd, deze zijn erg mooi, alles is aanwezig. camping is erg schoon en proper, mooi zwembad en net sanitair. In omschrijving staat dat dorpje op loopafstand ligt, dit... (Voir plus...)
Tevreden
Wij hadden een luxe stacaravan gehuurd, deze zijn erg mooi, alles is aanwezig. camping is erg schoon en proper, mooi zwembad en net sanitair. In omschrijving staat dat dorpje op loopafstand ligt, dit is echter niet zo. het dorp zelf is niet bijzonder. Vanuit de camping moet je wel alles met de auto doen, in directe omgeving is niks (Voir moins...)
Guestapp Seal -
14 mai 2019
- - Flag

9 /10

Goed verzorgde camping met vriendelijk personeel.
Leuke goed verzorgde camping in een mooie streek. Mooi niet te groot zwembad, dat met een volledig bezetting waarschijnlijk te klein is. Zeer vriendelijk personeel dat ook bij een mankement aan de mob... (Voir plus...)
Goed verzorgde camping met vriendelijk personeel.
Leuke goed verzorgde camping in een mooie streek. Mooi niet te groot zwembad, dat met een volledig bezetting waarschijnlijk te klein is. Zeer vriendelijk personeel dat ook bij een mankement aan de mobile home direct klaar staat. Jammer dat na 9 september het restaurant al dicht was. Komen er zeker nog een keer terug. 8 - 19 september. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Restauration
8 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
7 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
02 octobre 2018
- Romantique - Flag

10 /10

Fantastic- will certainly return here again soon
A beautiful site with immaculate facilities. Lovely people. Loved the view to Mont Ventoux. Easy to cycle into Pernes Les Fontaines. Would just have liked the male and female toilets and showers to be... (Voir plus...)
Fantastic- will certainly return here again soon
A beautiful site with immaculate facilities. Lovely people. Loved the view to Mont Ventoux. Easy to cycle into Pernes Les Fontaines. Would just have liked the male and female toilets and showers to be separate and the water in the sinks to be warmer but these are minor suggestions only. We will recommend this site wholeheartedly. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
10 / 10
Restauration
10 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
10 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
29 septembre 2018
- Romantique - Flag

8 /10

We love your campsite
We do love the campsite, however i want you to notice the following, our Opinion is that the green hedges beween te pitches are way to high. I have the feeling now that i am in a green box. Please 50... (Voir plus...)
We love your campsite
We do love the campsite, however i want you to notice the following, our Opinion is that the green hedges beween te pitches are way to high. I have the feeling now that i am in a green box. Please 50-60 cm is high enough, also because of the high hedges there is almost no communication with your neighbour, thats what makes camping nice also. I think a lot of green must be sized down to make the camping over seeable again. Instead of sitting in a Green box. I do hope you appreciatie my Opinion . (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Sanitaires
8 / 10
Accueil et services
8 / 10
Guestapp Seal -
27 septembre 2018
- Romantique - Flag

9 /10

hele fijne mooie camping
Restaurant had best wel open kunnen bl ook Ven tot half september. Camping was vol. (Voir plus...)
hele fijne mooie camping
Restaurant had best wel open kunnen bl ook Ven tot half september. Camping was vol. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
9 / 10
Accueil et services
8 / 10
Guestapp Seal -
22 septembre 2018
- Romantique - Flag

9 /10

Stayed at this campsite for the first time this summer. Excellent location and a very good campsite. The air conditioning was very welcome in the mobile home we rented. Staff very friendly and attenti... (Voir plus...)
Stayed at this campsite for the first time this summer. Excellent location and a very good campsite. The air conditioning was very welcome in the mobile home we rented. Staff very friendly and attentive. Would definitely return. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Adapté aux enfants
10 / 10
Piscine
9 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
27 août 2018
- En famille - Flag

8 /10

We stonden op pitch 100 de ondergrond was erg ongelijk. Daar mag wel aandacht aan besteed worden en dat geldt voor meerdere plekken. En in het toilet gebouw hebben de douchrs en wasbakken een deur dra... (Voir plus...)
We stonden op pitch 100 de ondergrond was erg ongelijk. Daar mag wel aandacht aan besteed worden en dat geldt voor meerdere plekken. En in het toilet gebouw hebben de douchrs en wasbakken een deur drangers op de deur zitten die klappen erg hard dicht is niet fijn als je er vlakbij staan. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Restauration
7 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
7 / 10
Accueil et services
7 / 10
Guestapp Seal -
27 août 2018
- Romantique - Flag

8 /10

Goed
Prima camping om de omgeving te onderzoeken . Alle faciliteiten zijn goed, uitmuntend is anders. Sanitair is proper. Restaurant gemiddeld(personeel kan beter) . Receptie zeer vriendelijk . (Voir plus...)
Goed
Prima camping om de omgeving te onderzoeken . Alle faciliteiten zijn goed, uitmuntend is anders. Sanitair is proper. Restaurant gemiddeld(personeel kan beter) . Receptie zeer vriendelijk . (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Adapté aux enfants
8 / 10
Restauration
7 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
8 / 10
Guestapp Seal -
25 août 2018
- En famille - Flag

8 /10

Nice place to stay. Maybe I'd like so me more trees. I would come back for sure (Voir plus...)
Nice place to stay. Maybe I'd like so me more trees. I would come back for sure (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Adapté aux enfants
8 / 10
Restauration
7 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
22 août 2018
- En famille - Flag

9 /10

A pleasant weeks camping
We arrived on a very hot week day, greeted at reception by a welcoming family member, easy process, friendly manner. The pitch was pleasantly set, friendly campers, blocks super clean. We enjoyed t... (Voir plus...)
A pleasant weeks camping
We arrived on a very hot week day, greeted at reception by a welcoming family member, easy process, friendly manner. The pitch was pleasantly set, friendly campers, blocks super clean. We enjoyed the pool areas and the food was lovely. Enjoyed our stay. Would highly recommend . (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
6 / 10
Adapté aux enfants
10 / 10
Restauration
9 / 10
Sanitaires
10 / 10
Piscine
10 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
19 août 2018
- Romantique - Flag

9 /10

We had a lovely stay thank you. The toilets and showers were always clean and the pool area was great for both us and our child. We would definitely come again. (Voir plus...)
We had a lovely stay thank you. The toilets and showers were always clean and the pool area was great for both us and our child. We would definitely come again. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Adapté aux enfants
9 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
9 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
19 août 2018
- En famille - Flag

7 /10

I woud provide a bettter service to the non- french speaking people. The welcomming evening was all in French which was a disspointment for the non-french speakers. (Voir plus...)
I woud provide a bettter service to the non- french speaking people. The welcomming evening was all in French which was a disspointment for the non-french speakers. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
7 / 10
Adapté aux enfants
6 / 10
Restauration
8 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
7 / 10
Accueil et services
8 / 10
Guestapp Seal -
10 août 2018
- En famille - Flag

9 /10

Goede kwalitatieve familie camping
Als later op de ochtend je broodbestelling haalt, is deze vaak niet compleet (Voir plus...)
Goede kwalitatieve familie camping
Als later op de ochtend je broodbestelling haalt, is deze vaak niet compleet (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Adapté aux enfants
8 / 10
Restauration
8 / 10
Sanitaires
6 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
09 août 2018
- En famille - Flag

9 /10

Excellent stay!
Very nice campsite with even more friendly owners. Very clean toilets and showers. Lovely swimmingpool. We stayed here for two weeks and enjoyed every day of it. For sure we will come back next year. (Voir plus...)
Excellent stay!
Very nice campsite with even more friendly owners. Very clean toilets and showers. Lovely swimmingpool. We stayed here for two weeks and enjoyed every day of it. For sure we will come back next year. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Adapté aux enfants
9 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
9 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
07 août 2018
- En famille - Flag

8 /10

Goede camping
Zeer vriendelijke camping ,schoon ,prima restaurant .perfecte ligging en waterapparaat was helemaal super (Voir plus...)
Goede camping
Zeer vriendelijke camping ,schoon ,prima restaurant .perfecte ligging en waterapparaat was helemaal super (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Adapté aux enfants
10 / 10
Restauration
8 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
8 / 10
Guestapp Seal -
06 août 2018
- Romantique - Flag

8 /10

Keurige camping met zeer schoon sanitair.
Bodem zwembad is ruw waardoor je veel schaafwondjes op je voeten krijgt Sanitairdeuren vallen heel hard dicht waardoor je de hele dag dichtslaande deuren hoort restaurant is keurig, de helft van de ... (Voir plus...)
Keurige camping met zeer schoon sanitair.
Bodem zwembad is ruw waardoor je veel schaafwondjes op je voeten krijgt Sanitairdeuren vallen heel hard dicht waardoor je de hele dag dichtslaande deuren hoort restaurant is keurig, de helft van de bediening is echt goed en doet hun best de andere helft heeft het blijkbaar niet zo op niet Fransen (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Adapté aux enfants
7 / 10
Restauration
6 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
7 / 10
Accueil et services
7 / 10
Guestapp Seal -
06 août 2018
- En famille - Flag

8 /10

Jammer dat er geen schaduwplek was voor ons, dat mag je wel verwachten ivm de prijs (Voir plus...)
Jammer dat er geen schaduwplek was voor ons, dat mag je wel verwachten ivm de prijs (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
7 / 10
Restauration
6 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
5 / 10
Accueil et services
7 / 10
Guestapp Seal -
05 août 2018
- En famille - Flag

9 /10

Een fijne kleine camping voor gezinnen met jonge kinderen. (Voir plus...)
Een fijne kleine camping voor gezinnen met jonge kinderen. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Adapté aux enfants
9 / 10
Restauration
8 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
9 / 10
Accueil et services
8 / 10
Guestapp Seal -
05 août 2018
- En famille - Flag

8 /10

Mooie, nette, schone camping
Klein, gemoedelijk. Zeer netjes. Schoon en mooi sanitair. Voor oudere kinderen weinig speelgelegenheid. Jammer dat het nieuwe gedeelte nog te weinig schaduw heeft met dit warme weer. Personeel ca... (Voir plus...)
Mooie, nette, schone camping
Klein, gemoedelijk. Zeer netjes. Schoon en mooi sanitair. Voor oudere kinderen weinig speelgelegenheid. Jammer dat het nieuwe gedeelte nog te weinig schaduw heeft met dit warme weer. Personeel camping vriendelijk. Personeel restaurant op een aantal na ook vriendelijk. Zwembad mooi, water aan de warme kant. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Adapté aux enfants
7 / 10
Restauration
7 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
05 août 2018
- En famille - Flag

8 /10

We hebben opnieuw een heel fijn verblijf gehad
Er zou op het nieuwe deel ook een speelplek voor de kinderen mogen komen. Er wordt nu veel gespeeld en gefietst rond het toilet gebouw. Dat is voor de andere gasten niet altijd prettig. De speeltuin i... (Voir plus...)
We hebben opnieuw een heel fijn verblijf gehad
Er zou op het nieuwe deel ook een speelplek voor de kinderen mogen komen. Er wordt nu veel gespeeld en gefietst rond het toilet gebouw. Dat is voor de andere gasten niet altijd prettig. De speeltuin is, vooral voor de avond, te ver weg. Er mag savonds iets meer verlichting zijn. Vooral op de lange weg naar het nieuwe deel is het pikdonker. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad! (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Adapté aux enfants
8 / 10
Restauration
7 / 10
Sanitaires
7 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
7 / 10
Guestapp Seal -
03 août 2018
- En famille - Flag

8 /10

Douches waren niet warm in de avond. Verder een aangenaam verblijf gehad. (Voir plus...)
Douches waren niet warm in de avond. Verder een aangenaam verblijf gehad. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Adapté aux enfants
9 / 10
Restauration
9 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
01 août 2018
- En famille - Flag

8 /10

Camping gericht op kinderen onder de 10 jaar
Prima camping, alleen ontbrak er een veldje waarop b.v. Gevoetbald kon worden. Er heerst op de camping een goede sfeer. Ontvangstpraatje in het Frans duurt te lang, is voor niet Franstaligen onverstaa... (Voir plus...)
Camping gericht op kinderen onder de 10 jaar
Prima camping, alleen ontbrak er een veldje waarop b.v. Gevoetbald kon worden. Er heerst op de camping een goede sfeer. Ontvangstpraatje in het Frans duurt te lang, is voor niet Franstaligen onverstaanbaar, dus liever ook in Engels. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
7 / 10
Adapté aux enfants
8 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
31 juillet 2018
- En famille - Flag

8 /10

Fijne camping, zou nog beter zijn als er voor de kleine kinderen een mini disco zou zijn , minimaal een keer in de week. (Voir plus...)
Fijne camping, zou nog beter zijn als er voor de kleine kinderen een mini disco zou zijn , minimaal een keer in de week. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Adapté aux enfants
8 / 10
Restauration
7 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
8 / 10
Guestapp Seal -
31 juillet 2018
- En famille - Flag

10 /10

Les Fontaines is very good camping for the trip in the best places OO Provence . (Voir plus...)
Les Fontaines is very good camping for the trip in the best places OO Provence . (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Restauration
10 / 10
Sanitaires
10 / 10
Piscine
7 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
14 juillet 2018
- En famille - Flag

8 /10

WiFi is niet overal optimaal en traag. Voor een 5 sterren camping verwacht ik een beter bereik.. (Voir plus...)
WiFi is niet overal optimaal en traag. Voor een 5 sterren camping verwacht ik een beter bereik.. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Restauration
9 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
12 juillet 2018
- Romantique - Flag

8 /10

Zeker een dikke voldoende!!!
Door ons voor verbetering vatbaar= -de plekken zijn ruim ,maar wel er ongelijk met zonken dat als het regent de voortent steeds een waterbaled was. Dat de honden bezitters hun honden gewoonop de cam... (Voir plus...)
Zeker een dikke voldoende!!!
Door ons voor verbetering vatbaar= -de plekken zijn ruim ,maar wel er ongelijk met zonken dat als het regent de voortent steeds een waterbaled was. Dat de honden bezitters hun honden gewoonop de camping uitlaten.(heelvies) En het zou fijn zijn als er bij de trap v h zwembad een leuning dat,,dat maakt het makkelijker om het zwembad in en uit te komem. En de internetverbinding is niet optimal,Kan beter! Maar voor de rest zijn we zeker tevreden,en is het wat ons bereft voor herhaling vatbaar. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
8 / 10
Guestapp Seal -
10 juillet 2018
- Romantique - Flag

8 /10

Prima camping.
Mooie en schone camping. Zon en schaduw plaatsen. Ook veel fietsroutes in de omgeving. We hebben ons prima vermaakt. (Voir plus...)
Prima camping.
Mooie en schone camping. Zon en schaduw plaatsen. Ook veel fietsroutes in de omgeving. We hebben ons prima vermaakt. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
7 / 10
Restauration
7 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
8 / 10
Guestapp Seal -
04 juillet 2018
- Romantique - Flag

10 /10

Als vanouds, goede kwaliteit
Al meerdere jaren bezoeken we deze camping in de verrukkelijke Provence. Eigenaren zijn top en voorzieningen worden prima onderhouden. (Voir plus...)
Als vanouds, goede kwaliteit
Al meerdere jaren bezoeken we deze camping in de verrukkelijke Provence. Eigenaren zijn top en voorzieningen worden prima onderhouden. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
10 / 10
Adapté aux enfants
6 / 10
Restauration
6 / 10
Sanitaires
10 / 10
Piscine
9 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
27 juin 2018
- Romantique - Flag

9 /10

Zeer goed
Restaurant was op vaderdag te duur naar wat er serveert is (Voir plus...)
Zeer goed
Restaurant was op vaderdag te duur naar wat er serveert is (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
10 / 10
Restauration
6 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
9 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
26 juin 2018
- Romantique - Flag

9 /10

Great Holiday
Pity the pitches are so rough site and staff are great (Voir plus...)
Great Holiday
Pity the pitches are so rough site and staff are great (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Restauration
9 / 10
Sanitaires
10 / 10
Piscine
10 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
26 juin 2018
- Avec des amis - Flag

8 /10

Wij stonden op een standaardplaats. De elektriciteitspaal was moeilijk bereikbaar. Stond op de standplaats van de buurman. Ik moest of hem storen door over zijn standplaats te lopen of door een brede ... (Voir plus...)
Wij stonden op een standaardplaats. De elektriciteitspaal was moeilijk bereikbaar. Stond op de standplaats van de buurman. Ik moest of hem storen door over zijn standplaats te lopen of door een brede oleander haag bij de paal komen. Wij adviseren om als er een plaats vrijkomt om dan direct de (indien nodig) de haag te snoeien. Het water bij de afwasbakken was niet warm. Het nieuwe gedeelte van de camping ziet er erg goed uit. Ruime plaatsen en een heel mooi toilet/douche gebouw. Mis alleen in dit gebouw enkele wastafels om je handen na toiletgebruik te wassen. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
7 / 10
Restauration
6 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
7 / 10
Accueil et services
8 / 10
Guestapp Seal -
26 juin 2018
- Romantique - Flag

8 /10

uitstekende camping
the food in the restaurant could be a bit better. Previous years very good; this year moderate (Voir plus...)
uitstekende camping
the food in the restaurant could be a bit better. Previous years very good; this year moderate (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
6 / 10
Restauration
6 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
9 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
25 juin 2018
- Romantique - Flag

10 /10

Alles was super. Spijtig van het onweer, waardoor ons terrein een modderpoel werd (Voir plus...)
Alles was super. Spijtig van het onweer, waardoor ons terrein een modderpoel werd (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Restauration
8 / 10
Sanitaires
8 / 10
Accueil et services
8 / 10
Guestapp Seal -
22 juin 2018
- Romantique - Flag

9 /10

Super
Aangename camping, sanitair geweldig, personeel hulpvaardig en zeer vriendelijk. (Voir plus...)
Super
Aangename camping, sanitair geweldig, personeel hulpvaardig en zeer vriendelijk. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Restauration
8 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
22 juin 2018
- Romantique - Flag

9 /10

Kamperen in de Provence
Gezellige camping met mooie ruime plekken. Soms wel pal op de wind. Schoon sanitair. Oude toiletruimte erg tochtig en wc's spoelen matig door. Vriendelijk personeel. (Voir plus...)
Kamperen in de Provence
Gezellige camping met mooie ruime plekken. Soms wel pal op de wind. Schoon sanitair. Oude toiletruimte erg tochtig en wc's spoelen matig door. Vriendelijk personeel. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Restauration
7 / 10
Sanitaires
7 / 10
Piscine
9 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
13 juin 2018
- Romantique - Flag

8 /10

Spiegels wastafels veel te laag. Wat alggroei in zwembad bij trap.Prima en fijne camping. (Voir plus...)
Spiegels wastafels veel te laag. Wat alggroei in zwembad bij trap.Prima en fijne camping. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Restauration
8 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
9 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
12 juin 2018
- Romantique - Flag

8 /10

On leaving we were disappointed with the dispute over cleanliness. We have never experienced this on any previous occassion (Voir plus...)
On leaving we were disappointed with the dispute over cleanliness. We have never experienced this on any previous occassion (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
6 / 10
Sanitaires
10 / 10
Piscine
10 / 10
Accueil et services
7 / 10
Guestapp Seal -
10 juin 2018
- En famille - Flag

9 /10

Comfort, Quality and Quiet
Beautiful, private sites with well maintained facilities. Reception went out of their way to be helpful. (Voir plus...)
Comfort, Quality and Quiet
Beautiful, private sites with well maintained facilities. Reception went out of their way to be helpful. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Sanitaires
9 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
09 juin 2018
- Romantique - Flag

8 /10

Un camping très gentille et jolie! We hebben genoten. Sanitair fantastisch, lekker warm water en een prachtig aangelegde camping! (Voir plus...)
Un camping très gentille et jolie! We hebben genoten. Sanitair fantastisch, lekker warm water en een prachtig aangelegde camping! (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Adapté aux enfants
8 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
8 / 10
Guestapp Seal -
09 juin 2018
- En famille - Flag

9 /10

We zijn in het voorseizoen geweest. Prima prijs kwaliteit verhouding. Nette camping. (Voir plus...)
We zijn in het voorseizoen geweest. Prima prijs kwaliteit verhouding. Nette camping. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Restauration
6 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
8 / 10
Guestapp Seal -
08 juin 2018
- Romantique - Flag

9 /10

Prima
Zeer goede camping . Prima sanitair Mooi zwembad . (Voir plus...)
Prima
Zeer goede camping . Prima sanitair Mooi zwembad . (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Sanitaires
10 / 10
Piscine
10 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
08 juin 2018
- Avec des amis - Flag

9 /10

Camping Pernes les Fontaines
Erg mooie camping met ruime plaatsen en geweldig mooi maar vooral schoon sanitair. Leuke omgeving. (Voir plus...)
Camping Pernes les Fontaines
Erg mooie camping met ruime plaatsen en geweldig mooi maar vooral schoon sanitair. Leuke omgeving. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Adapté aux enfants
9 / 10
Restauration
9 / 10
Sanitaires
10 / 10
Piscine
9 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
08 juin 2018
- Romantique - Flag

8 /10

Wij hebben een heel fijn verblijf gehad op de camping, in september en oktober 2017 Jammer dat terras en restaurant reeds gesloten waren. Mooie omgeving, heerlijk om te fietsen en dicht bij de plaa... (Voir plus...)
Wij hebben een heel fijn verblijf gehad op de camping, in september en oktober 2017 Jammer dat terras en restaurant reeds gesloten waren. Mooie omgeving, heerlijk om te fietsen en dicht bij de plaats met winkels, een leuk centrum en veel georganiseerde aktiviteiten. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
9 / 10
Accueil et services
8 / 10
Guestapp Seal -
18 novembre 2017
- Romantique - Flag

9 /10

Wij waren er in september. Fijne stacaravan op fijne camping. Kenmerken:Bijzonder schoon, heel vriendelijke campingeigenaren. . Vriendelijke bediening. Lekker zwembad en voldoende bedjes. Een prima... (Voir plus...)
Wij waren er in september. Fijne stacaravan op fijne camping. Kenmerken:Bijzonder schoon, heel vriendelijke campingeigenaren. . Vriendelijke bediening. Lekker zwembad en voldoende bedjes. Een prima camping om nog een keer terug te keren. Prachtig (fiets) omgeving. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Piscine
9 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
12 octobre 2017
- Romantique - Flag

9 /10

Dit is reeds de derde keer dat we jullie camping bezoeken ! Dit zegt meer dan genoeg !! Doe zo verder ! (Voir plus...)
Dit is reeds de derde keer dat we jullie camping bezoeken ! Dit zegt meer dan genoeg !! Doe zo verder ! (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
9 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
08 octobre 2017
- Romantique - Flag

9 /10

Perfect Campsite
Very nice time of 16 day. This was the second time on Les Fontaines. See you nex year. (Voir plus...)
Perfect Campsite
Very nice time of 16 day. This was the second time on Les Fontaines. See you nex year. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Sanitaires
10 / 10
Piscine
10 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
02 octobre 2017
- Romantique - Flag

10 /10

Laurentius - regelmatige bezoeker
restaurant gaat half sept dicht - problemen met enkele WIFI-punten - werd echter correct opgepakt (Voir plus...)
Laurentius - regelmatige bezoeker
restaurant gaat half sept dicht - problemen met enkele WIFI-punten - werd echter correct opgepakt (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Adapté aux enfants
9 / 10
Restauration
7 / 10
Sanitaires
10 / 10
Piscine
10 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
28 septembre 2017
- Avec des amis - Flag

10 /10

Beste vakantiebestemming
Alles wat er daar is , is volgen onze mening perfekt (Voir plus...)
Beste vakantiebestemming
Alles wat er daar is , is volgen onze mening perfekt (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
10 / 10
Restauration
10 / 10
Sanitaires
10 / 10
Piscine
10 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
27 septembre 2017
- Romantique - Flag

9 /10

A Camp with a view.
Excellent big places, water, drain and power each place in new section. A beautiful view to Mont Ventoux. Only temperature control in the douche is missing. (Voir plus...)
A Camp with a view.
Excellent big places, water, drain and power each place in new section. A beautiful view to Mont Ventoux. Only temperature control in the douche is missing. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
9 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
27 septembre 2017
- En famille - Flag

8 /10

I really loved the holliday! Maybe some more playground for the kids on a grass field or rubber tiles? (Voir plus...)
I really loved the holliday! Maybe some more playground for the kids on a grass field or rubber tiles? (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Adapté aux enfants
7 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
26 septembre 2017
- En famille - Flag

9 /10

Fijne vakantie
We hadden een fijne vakantie op jullie camping. We hadden wel een lastigere staanplaats (in een hoek met veel schaduw), tegenover andere gasten. Propere camping met alle nodige faciliteiten. Vriendel... (Voir plus...)
Fijne vakantie
We hadden een fijne vakantie op jullie camping. We hadden wel een lastigere staanplaats (in een hoek met veel schaduw), tegenover andere gasten. Propere camping met alle nodige faciliteiten. Vriendelijke mensen aan het onthaal. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
10 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
25 septembre 2017
- Romantique - Flag

10 /10

Jammer dat het restaurant gesloten was. Top camping, wij kunnen niet wachten, totdat we weer kunnen reserveren voor 2018! (Voir plus...)
Jammer dat het restaurant gesloten was. Top camping, wij kunnen niet wachten, totdat we weer kunnen reserveren voor 2018! (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
10 / 10
Sanitaires
10 / 10
Piscine
10 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
25 septembre 2017
- Romantique - Flag

10 /10

mooi
Mooie omgeving, prqachtige camping en schoon en goed onderhouden (Voir plus...)
mooi
Mooie omgeving, prqachtige camping en schoon en goed onderhouden (Voir moins...)
Adapté aux enfants
10 / 10
Situation Géographique
10 / 10
Qualité de votre logement et des extérieurs
10 / 10
Guestapp Seal -
21 septembre 2017
- Romantique - Flag

9 /10

leuke camping.
Sfeervolle fam. camping in mooie omgeving ! In de nabijheid van heel mooie dorpjes en de mont ventoux. (Voir plus...)
leuke camping.
Sfeervolle fam. camping in mooie omgeving ! In de nabijheid van heel mooie dorpjes en de mont ventoux. (Voir moins...)
Atmosphere
9 / 10
Piscine
9 / 10
Confort
9 / 10
Guestapp Seal -
20 septembre 2017
- Romantique - Flag

10 /10

Perfecte camping
Spijtig dat het restaurant al op 11 september gesloten was, terwijl de camping nog volledig volzet was. (Voir plus...)
Perfecte camping
Spijtig dat het restaurant al op 11 september gesloten was, terwijl de camping nog volledig volzet was. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
10 / 10
Restauration
8 / 10
Sanitaires
10 / 10
Piscine
10 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
19 septembre 2017
- En famille - Flag

10 /10

Exceptional campsite - the best'
Wonderful campsite. Beautifully set out pitches marked out by hedges and trees. The shrubs in the 'grand confort ' pitches are young so very little shade in this area but will be stunning when they ar... (Voir plus...)
Exceptional campsite - the best'
Wonderful campsite. Beautifully set out pitches marked out by hedges and trees. The shrubs in the 'grand confort ' pitches are young so very little shade in this area but will be stunning when they are established. Lovely owners who are justifiably proud of their site. Immaculately clean. Always full this campsite with queues waiting for a pitch . No wonder! Simply the best campsite we've ever found. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
10 / 10
Adapté aux enfants
10 / 10
Sanitaires
10 / 10
Piscine
10 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
18 septembre 2017
- Romantique - Flag

9 /10

heerlijke complete camping bij de Mont Ventoux
Fijne camping met schaduwplekken op het oude gedeelte (comfortplekken) en vol in de zon op de Grand-comfortplekken. Goede uitvalbasis voor de Mont Ventoux en achterland zoals Avignon en Carpentras ... (Voir plus...)
heerlijke complete camping bij de Mont Ventoux
Fijne camping met schaduwplekken op het oude gedeelte (comfortplekken) en vol in de zon op de Grand-comfortplekken. Goede uitvalbasis voor de Mont Ventoux en achterland zoals Avignon en Carpentras ! (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
10 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
10 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
09 septembre 2017
- Romantique - Flag

9 /10

We zijn zeer goed ontvangen en geholpen bij aankomst, nadat we pech met auto hadden. De eigenaar heeft voor ons bemiddeld met de garage en gezorgd dat we de volgende dag terecht konden. Het sanitair i... (Voir plus...)
We zijn zeer goed ontvangen en geholpen bij aankomst, nadat we pech met auto hadden. De eigenaar heeft voor ons bemiddeld met de garage en gezorgd dat we de volgende dag terecht konden. Het sanitair is goed en schoon. De nieuwe uitbreiding van de camping is mooi maar heeft nog wat meer begroeing met struiken nodig. Echt een mooie camping met fijn personeel en prima eigenaren. We zijn hier nu voor de 3e keer geweest en zullen zeker nog weer terug keren . (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Adapté aux enfants
8 / 10
Restauration
8 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
09 septembre 2017
- Romantique - Flag

9 /10

fijne camping
Een hele fijne camping. Goed onderhouden en schoon. Fijne eigenaar (familie). (Voir plus...)
fijne camping
Een hele fijne camping. Goed onderhouden en schoon. Fijne eigenaar (familie). (Voir moins...)
Confort
10 / 10
Accueil et services
9 / 10
Qualité de votre logement et des extérieurs
10 / 10
Guestapp Seal -
07 septembre 2017
- En famille - Flag

10 /10

Camping
Mooie camping, goed verzorg. Sanitair is uitstekend, mooi schoon en wordt meerdere malen per dag gecontroleerd. Mooi zwembad. Aardige en behulpzame mensen (eigenaar/receptie) (Voir plus...)
Camping
Mooie camping, goed verzorg. Sanitair is uitstekend, mooi schoon en wordt meerdere malen per dag gecontroleerd. Mooi zwembad. Aardige en behulpzame mensen (eigenaar/receptie) (Voir moins...)
Sanitaires
10 / 10
Piscine
9 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
04 septembre 2017
- Romantique - Flag

7 /10

keurige camping met ruime plekken en schoon sanitair. Normaal hoor je klachten over koude douches maar hier zijn ze veel te heet! Zwembad is prima met jongere kinderen. Wel zeer jammer dat er maar een... (Voir plus...)
keurige camping met ruime plekken en schoon sanitair. Normaal hoor je klachten over koude douches maar hier zijn ze veel te heet! Zwembad is prima met jongere kinderen. Wel zeer jammer dat er maar een paar mensen van het personeel gebrekkig Engels praten en de rest alleen maar Frans! Op een plek waar je je geld verdiend aan toerisme is het voor mij onbegrijpelijk dat je personeel aanneemt die geen woord Engels praat. Hierdoor was de animatie ook een grote flop. Afhaal bij Restaurant belachelijk duur! Drie hamburgers en twee grote en twee kleine friet €39.-!!! (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
7 / 10
Adapté aux enfants
4 / 10
Restauration
1 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
7 / 10
Accueil et services
4 / 10
Guestapp Seal -
31 août 2017
- En famille - Flag

7 /10

Klantvriendelijke camping
Echt een camping voor mensen met kinderen, service en kantvriendelijkheid prima, verder een prachtige omgeving, nette mobile home en camping Niet een camping voor rustzoekers, veel lawaai door animat... (Voir plus...)
Klantvriendelijke camping
Echt een camping voor mensen met kinderen, service en kantvriendelijkheid prima, verder een prachtige omgeving, nette mobile home en camping Niet een camping voor rustzoekers, veel lawaai door animatie ed. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Adapté aux enfants
8 / 10
Restauration
7 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
8 / 10
Guestapp Seal -
31 août 2017
- En famille - Flag

9 /10

Perfecte camping
We hebben weer genoten van ons verblijf op deze perfecte camping die zijn sterren meer dan waard is. Er wordt veel zorg besteed aan het terrein en de sanitairgebouwen zijn altijd schoon, meerdere kere... (Voir plus...)
Perfecte camping
We hebben weer genoten van ons verblijf op deze perfecte camping die zijn sterren meer dan waard is. Er wordt veel zorg besteed aan het terrein en de sanitairgebouwen zijn altijd schoon, meerdere keren per dag schoongemaakt. Bijzonder vriendelijk personeel. Een camping om, zoals wij al jaren doen, jaarlijks op de heen- of terugreis, te bezoeken. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Restauration
8 / 10
Sanitaires
10 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
8 / 10
Guestapp Seal -
31 août 2017
- Romantique - Flag

8 /10

Agréable séjour
Everything was OK, just one remark.... soap in the sanitary room would change my 8 into a 9 :-) (Voir plus...)
Agréable séjour
Everything was OK, just one remark.... soap in the sanitary room would change my 8 into a 9 :-) (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Restauration
8 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
7 / 10
Accueil et services
8 / 10
Guestapp Seal -
30 août 2017
- Romantique - Flag

10 /10

Heerlijke vakantie!
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op deze camping. Niet te groot dus overzichtelijk, Pascal en zijn team zeer professionel en behulpzaam, fijn zwembad wat meestal niet druk was en met luxe ligbe... (Voir plus...)
Heerlijke vakantie!
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op deze camping. Niet te groot dus overzichtelijk, Pascal en zijn team zeer professionel en behulpzaam, fijn zwembad wat meestal niet druk was en met luxe ligbedden , goed restaurant en terras, kortom een aanrader!! Daarnaast ook een super streek om op vakantie te gaan. Veel mooie dingen te zien en te doen. De moeite waard! (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Adapté aux enfants
8 / 10
Restauration
8 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
9 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
21 août 2017
- En famille - Flag

8 /10

We enjoyed our stay but we missed a shop at the campsite. Besides, it would be nicer for the children if the anumation was also in english. (Voir plus...)
We enjoyed our stay but we missed a shop at the campsite. Besides, it would be nicer for the children if the anumation was also in english. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
7 / 10
Adapté aux enfants
8 / 10
Restauration
8 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
8 / 10
Guestapp Seal -
20 août 2017
- En famille - Flag

8 /10

We zaten op nr.2 en meerdere keren per week werden de vuilniscontainers voor 07.00 uur geleegd. Dit is voor een camping erg vroeg. De gemeente zou de camping wat later in het schema moeten opnemen. H... (Voir plus...)
We zaten op nr.2 en meerdere keren per week werden de vuilniscontainers voor 07.00 uur geleegd. Dit is voor een camping erg vroeg. De gemeente zou de camping wat later in het schema moeten opnemen. Het zwembad is voor het aantal gasten klein. Een wat dieper en rechthoekig zwemgedeelte erbij zou goed zijn. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
7 / 10
Adapté aux enfants
9 / 10
Restauration
7 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
5 / 10
Accueil et services
7 / 10
Guestapp Seal -
19 août 2017
- En famille - Flag

7 /10

Eerder 4 sterrencamping. Bij 5 sterren verwacht je meer. Toiletten en douches waren niet in orde. (Voir plus...)
Eerder 4 sterrencamping. Bij 5 sterren verwacht je meer. Toiletten en douches waren niet in orde. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
6 / 10
Adapté aux enfants
7 / 10
Restauration
7 / 10
Sanitaires
5 / 10
Piscine
3 / 10
Accueil et services
7 / 10
Guestapp Seal -
18 août 2017
- En famille - Flag

8 /10

We hebben een fijne vakantieweek gehad op een nette en verzorgde camping! Zeer vriendelijke en persoonlijke eigenaren en personeel! (Voir plus...)
We hebben een fijne vakantieweek gehad op een nette en verzorgde camping! Zeer vriendelijke en persoonlijke eigenaren en personeel! (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Adapté aux enfants
9 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
15 août 2017
- En famille - Flag

10 /10

Super camping
Super nette camping, goede ontvangst, alles keurig netjes en schoon. Aanrader voor verblijf in zuid Frankrijk (Voir plus...)
Super camping
Super nette camping, goede ontvangst, alles keurig netjes en schoon. Aanrader voor verblijf in zuid Frankrijk (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
10 / 10
Restauration
8 / 10
Sanitaires
10 / 10
Piscine
7 / 10
Accueil et services
10 / 10
Guestapp Seal -
11 août 2017
- En famille - Flag

9 /10

Geen schaduw op de grand comfort plekken. Het nieuwe gedeelte. (Voir plus...)
Geen schaduw op de grand comfort plekken. Het nieuwe gedeelte. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Adapté aux enfants
8 / 10
Restauration
9 / 10
Sanitaires
10 / 10
Piscine
10 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
11 août 2017
- En famille - Flag

9 /10

De enige minpunt was de weinige schaduw bij de comfort plaatsen op het nieuw aangelegde terrein (Voir plus...)
De enige minpunt was de weinige schaduw bij de comfort plaatsen op het nieuw aangelegde terrein (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
9 / 10
Adapté aux enfants
10 / 10
Restauration
8 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
8 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
07 août 2017
- En famille - Flag

9 /10

Great campsitse with wonderfull pool area
Great campsite, with a very nice pool area. We stayed in the new pitchs and they are very big with our own private electrical and water conection, unfortunatly and because this is a new area theres n... (Voir plus...)
Great campsitse with wonderfull pool area
Great campsite, with a very nice pool area. We stayed in the new pitchs and they are very big with our own private electrical and water conection, unfortunatly and because this is a new area theres no trees and no shadows wich can be a problem in very hot days. The toillets facilities are good and clean. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Adapté aux enfants
10 / 10
Restauration
8 / 10
Sanitaires
9 / 10
Piscine
10 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
07 août 2017
- Romantique - Flag

6 /10

water zwembad vies, geen toezicht iedereen kon doen wat hij wou duwen springen duiken enz. toiletgebouw wc tussen douches en wasbak in gemengd voor dames en heren slecht. receptie was goed. restaura... (Voir plus...)
water zwembad vies, geen toezicht iedereen kon doen wat hij wou duwen springen duiken enz. toiletgebouw wc tussen douches en wasbak in gemengd voor dames en heren slecht. receptie was goed. restaurant was ook goed. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
4 / 10
Adapté aux enfants
4 / 10
Restauration
8 / 10
Sanitaires
4 / 10
Piscine
4 / 10
Accueil et services
7 / 10
Guestapp Seal -
06 août 2017
- Romantique - Flag

8 /10

Mooie camping. Vriendelijk personeel. Schoon toiletgebouw. (Voir plus...)
Mooie camping. Vriendelijk personeel. Schoon toiletgebouw. (Voir moins...)
Rapport qualité/prix
8 / 10
Adapté aux enfants
8 / 10
Restauration
7 / 10
Sanitaires
8 / 10
Piscine
7 / 10
Accueil et services
9 / 10
Guestapp Seal -
01 août 2017
- Romantique - Flag
Avis vérifiés par
76997198